Weinig dingen zijn zo nuttig bij het nemen van een beslissing als het persoonlijk testen van een product. Intussen hebben ook veel softwareleveranciers dit ingezien en bieden zij aan om door middel van een workshop een “proefrit” te maken. Maar is dit het laatste woord in wijsheid?

De softwaremarkt is moeilijk te verslaan wat diversiteit betreft – de ERP-sector alleen al telt meer dan 300 bedrijven in Duitsland. Op het gebied van goederenbeheer, ERP, CRM en PPS zijn de mogelijkheden dan ook talrijk. Het wordt voor gebruikers steeds moeilijker om hun weg te vinden in de softwarejungle, niet in de laatste plaats vanwege functionaliteiten die in feite slechts in nuances van elkaar verschillen. Maar doeltreffendheid is niet hetzelfde als efficiëntie. Er is dus behoefte aan een systeem dat niet alleen het doel, maar ook de aanpak laat zien.

Vier goede redenen

Op basis van dit idee bieden wij u, naast de softwaredemo, de mogelijkheid om de dagelijkse behoeften van uw bedrijf samen in de vorm van een online/ on site workshop door te lopen. Wat zijn de voordelen?

  1. Gemodereerde ontdekking: Hoe intuïtief een software ook kan worden gehanteerd, de toegevoegde waarde wordt meestal pas herkend zodra routine is opgebouwd. Wij simuleren samen met u routineprocessen en laten u zien welke mogelijkheden er in TimeLine Neo sluimeren.
  2. Flexibele ervaring: In TimeLine Neo leiden verschillende wegen naar het doel. Zo kunt u op lange termijn uw eigen workflows definiëren – zonder starre vangrails. Laat ons u inspireren.
  3. Constructief testen: De beslissing voor of tegen een ERP-software mag geen eenrichtingsverkeer zijn. Samen met u ontwikkelen we oplossingen voor uw behoeften en verdiepen we ons in moeilijke onderwerpen. Er is een pleister voor alles.
  4. Elkaar persoonlijk leren kennen: U beslist niet alleen voor een softwareoplossing, maar ook voor de mensen erachter. Wij denken dat dit een zeer goede reden is om elkaar te leren kennen.

Het eerste contact

Amos Bronson Alcott (1799-1888) zei reeds: “Velen kunnen redetwisten – weinigen kunnen een gesprek voeren.” Wij denken er ook zo over en zijn blij u de dialoog te kunnen aanbieden. Alles wat u nodig hebt is paar uurtjes van uw tijd.

Als u meer wilt weten over alle functies van TimeLine ERP, stuur ons dan een bericht via het contactformulier, schrijf naar info@timelineconsulting.nl.We horen graag van u en geven u graag advies!